Velkommen førsteklassinger!

Nå åpner vi for inntak av førsteklassinger til Bislett guttekor. Bli med fra begynnelsen!

Slik var 2019 for Bislett guttekor

Bislett guttekor har på få år vokst til å blitt et av Norges største guttekor. Guttekoret er uavhengig, religionsnøytralt og foreldredrevet.

Det er noe unikt som skjer på Bislett. Gjennom utfordring, oppfølging, kule oppdrag, merch og vår egen unike metodikk -fra rølp til requiem- har vi bygget en kultur og et miljø med en sterk identitet. Med et utrolig variert repertoar, fra Karpe til Mozart, skaper vi minner for livet på store scener og i samarbeid med kjente artister. Folk og steder vi har samarbeidet med inkludere Turbonegro, Moddi, Rockefeller, Over Oslo-festivalen, Solistkoret, Kringkastingsorkesteret, Bislett games, Sølvguttene, Ingrid Olava og Helene Bøksle.

Vi tar inn barn fra Bolteløkka, Ila, Marienlyst og hele Oslo.

Aspirantene øver hver torsdag fra 16:30 i Fagerborg kirke. Vi ordner følgegrupper fra AKS på Bolteløkka skole og barna får mat når de kommer. Raske karbohydrater er en av våre kjerneverdier, vi har vår egen isspisesang og det er is på hver øvelse, selvfølgelig (first-price minisaftis, koster 1 kr og tilsvarer et halvt glass saft, men stas likevel! : ). Foreldrene henter barna i kirken kl.17.30. «Litt lenger på jobb hver torsdag», er derfor en service vi er stolte av å kunne tilby foresatte i Bislett guttekor. Til gjengjeld har vi foreldrehjelpsturnus, som innebærer litt jobb en til to ganger i semesteret.

Har du en gutt som er eldre enn første og gjerne vil begynne? Vi tar inn nye sangere i alle aldere.

Spørsmål? Ring oss!

Hilsen Marius, 41241981 eller pianomarius@gmail.com

Dirigent Marius Astrup Thoresen