Oslo guttekorfestival

Bislett guttekor arrangerer Oslo guttekorfestival 2020. Få med deg en gøyal helg på Sentralen 28. februar – 1. mars. Sang, Megazone og kjendiser – alt er gratis!

Festivallogo og trøyer for alle gutter

Oslo guttekorfestival er et nasjonalt møtepunkt for gutter som synger, eller ønsker å synge i kor.

Festivalens mål er å øke gutters sanginteresse og mestringsfølelse, og bidra til rekruttering og identitetsbygging.

Festivalen arrangeres for aller første første gang 28. februar til 1. mars 2020. De fleste aktiviteter foregår på Sentralen i Oslo sentrum. Festivalen er åpen for alle gutter fra 2. klasse og oppover og er gratis. Festivalen har begrenset antall plasser.

Marmorsalen på Sentralen

Festivalens repertoar strekker seg fra populærmusikk til klassisk musikk. I år synger vi sanger av årets deltagende artister, Moddi og Marius Samuelsen, samt sanger av Karpe, De Lillos, Mozart, Lloyd Weber og Faure m.fl. I programmet skal det finnes noe for enhver smak og ethvert nivå. Øvingsfiler gjør det mulig å forberede seg på forhånd. En gruppe fra Sølvguttene bidrar under festivalen. Ut fra påmeldingen deler vi sangerne i grupper og dyktige instruktører sørger for innøving som leder frem mot konsert i Marmorsalen på Sentralen søndag 1. mars kl.16.

I tillegg til øving blir det pauseaktiviteter og mat. I år vil vi blant annet besøke Megazone og deres populære laserspill.

Megazone Bislett guttekor

Påmelding

Gratis påmelding på guttekorfestival.no

Herman Dahl er konferansier for konserten

Festivalprogrammet

Fredag: Tjuvstart for tilreisende og vertsfamilier. Vi møtes i Fagerborg kirke kl.18, øver og blir litt kjent. Tilreisende reiser deretter med sine vertsfamilier for overnatting. Det er også mulig å komme rett til lørdagen.

Lørdag: Vi møtes for registrering og øving kl.10 på Sentralen og avslutter kl.16. Dagen byr på øving i 45 minutters bolker, mat og pauseaktiviteter.

Søndag: Vi starter øvingen kl. 9.45 på Sentralen. Utover dagen blir det øving, mat, pauseaktiviteter, lydsjekk og generalprøve. Kl.16 blir det konsert i Marmorsalen på Sentralen, med artistene Moddi og Marius Samuelsen. Herman Dahl er konferansier. Konserten og festivalen er ferdig ca kl. 17.30.