OBS! Ikke vanlig øvelse på torsdag

Vi inviterer til konsertforestilling:

Denne torsdagen bytter vi ut øving med konsertforestilling på Operahøyskolen. Bli høykulturell med Bislett guttekor!

TRYLLEFLØYTEN AV MOZART – EN FAMILIEFORESTILLING

Vi feirer en fantastisk konsert hvor koret har tatt et langt skritt videre på veien mot formidling av ypperste klasse! Vitalitet, intensitet, tekst, utrykk og stor klang gjør oss nå til et kor ikke bare en mor kan like. Tusen takk til alle sangerne og til foreldre som står på sammen med oss dirigenter for å gi barna minner for livet!

Bortsett fra for dere som skal synge med Solistkoret, blir det ikke øving på torsdag.

Vi skal i stedet se «Tryllefløyten» av Mozart i en versjon produsert av Operahøgskolen («solistkorgutta» skal øve før forestillingen på Kunsthøgskolen fra kl.15).

Forestillingen er en familieforestilling som passer for alle fra ca 6 og oppover. Den starter kl. 17.00, varer en times tid, og koster 50 kr pr billett (som vippses koret).

Praktisk info

Oppmøte: Bolteløkka skole 16:15.

Vi går fra Bolteløkka kl. 16.15 ned til Kunsthøgskolen på Grünerløkka. MEN vi er avhengig av ekstra foreldrehjelp hvis dette skal gå. Dessuten må særlig en del foreldre av 1. og 2. klasse bli med for å holde de yngste blant oss med mest maur i rompa sånn noenlunde i sjakk (men dette er ikke Carnegie hall, altså, her er det løse snipper).

Det er 1,8 km å gå (ca 30 min)

Vi vil gjerne ha aktiv avmelding også, slik at vi vet at alle har fått med seg dette og at ingen står igjen på AKS. Klikk på linken:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/14V1ocyrZGKUNuWs_6PwTw4_kaQPxPdxzQ_XvzCz3TUo/edit?usp=sharing