Foreldrehjelp høst 2020

Uten foreldrehjelp stopper koret! I høst er det litt nedskalert matservering tilpasset Korona-situasjonen og vi prøver å klare oss med to hjelpere og ikke tre. Det betyr at det sannsynligvis blir kun én vakt på hver familie gjennom skoleåret. Jeg har fordelt vaktene i høst på to klassetrinn, slik at det skal bli lettere å bytte innbyrdes.

Vakt 1 er smørevakt. Smøring kan gjøres kvelden før (obs, tar lenger tid enn man tror): Kjøp inn ca 7 brød (husk å putt i oppskjæringsmaskin), 4 bokser Nugatti, og ca 80 brødposer/kuvertposer (160 skiver, 2. til hver i hver pose), en stor flaske saft, og ca 80 kopper/beger (alt dette vil kunne endres med medlemsmassen opp eller ned). Kjøp ca 70 first-price minisaftis, eller tilsvarende. Møt i kirken kl.15 ferdig smurt for utlevering av første servering kl.15.15. Hjelp til i pausen og under øvelsen. kl.16.12 går man ned og står ved apoteket slik at gutter fra neste pulje som springer i forveien stoppes der (trafikksikkerhet). Den nye gruppa skal ledes inn bakveien til søndagsskolerommet, ikke la noen gå i forveien. Hjelp til videre under matservering og øvelse. Rydding av kjøkken og kirkerom til slutt. Ferdig ca 18.30. Husk å be vakt 2 vippse deg halvparten av utgiftene.

Vakt 2 er hentevakt. Møt opp ved nedre skolegård ikke senere enn 16.15 (Aks blir sure hvis dere er for sene). Følg barna til kirken, Aks har oversikt over hvilke barn som skal med. Ikke la barna løpe i forveien! Det står en vakt ved apoteket i tilfelle noen stikker av. En vakt skal alltid gå med/bremse de første fra fotgjengerfeltet og opp til kirken. Denne puljen skal inn bakveien til søndagsskolerommet. Hjelp til med matservering, filmvisning og med ro og innsats under øvelsene. Vaktene fordeler seg litt etter behov. Hjelp til med rydding til slutt. Ferdig ca kl.18.30

Det er kun satt opp vakter til øvelsene. Det kan bli flere konsert-vakter i høst.

SeptemberSmørevaktHentevakt
Tors10Mateo LundLiam Klouman de la Cruz
Tors17Leander August Vargel – BækkevoldMagnus J. Johansen Lorentzen
Tors24Sam saxegaardMartin Bøhm
Oktober
Tors8Kasper Boeck JakobsenThomas Nordhagen
Tors15Even SeilskjærPablo Ruiz-Skoie
Tors22Lio Nathaniel Gjerde PiperKeba Renja-Mbow
Tors29LeonRobert Caspian
November
Tors5Daniel HuckLiam
Tors12Trygve NordJonas Eid Hveem
Tors19Per Lund SørskaarJohan Marius
Tors26Antonio de SèvesMartin Vassli
Desember
Tors3Jonathan Charles Bothner-ByNatanemh
Ons.10Oscar JuliusLudvig Lorentzen
Tors17EskilSigurd