Aftenposten Junior kommer på besøk

På øvingen torsdag 28. mars får vi besøk av en veldig grei journalist og fotograf fra Aftenposten Junior. De vil besøke oss for å lage en sak om livet i Bislett guttekor.

Har du noen gang tenkt på at det er ganske flott at koret har vokst så veldig? De kommer for å lære mer om hvorfor det er gøy å være med i et guttekor.

Bislett guttekor digger jo Aftenposten Junior. Det blir veldig gøy å vise hvem vi er, både når vi låter bra og når det er litt kaos. I tillegg til å gjøre litt intervjuer vil de ta et gruppebilde av alle når dere synger. Har du et godt sangtips? Mange barn har lyst å lære å synge, men vet ikke hvordan det er. Eller kanskje de ikke tør. Kanskje du kan gi noen tips?

Husk å ta med korgenser! (Vi har jo også flere til utlån hvis det trengs).

Til foreldre:

Vi har oppdatert våre samtykkeskjerma for bilde og videobruk. Det er stas at Bislett guttekor er blitt så flinke at det fanger medienes interesse. Koret er ved jevne mellomrom på opptredner eller offentlige sammenhenger der det innebærer fotografering. Om du ønsker å reservere ditt barn mot fotografering eller medieoppslag kan dere fylle ut og returnere vedlagte skjema til koret på e-post bislettgk@gmail.com. Vi passer på!

Bislett guttekor arbeider etter aktivt samtykke. Om du du ikke har spesielle reservasjoner vi skal ta hensyn til, trenger du heller ikke å gjøre noe.

Nyhet – guttekorluer!

I tillegg har vi en nyhet til korantrekket: beanies! Bislett guttekor finner sin identitet i gatemote og urban kultur. Korluene er inspirert av skateboardluer og kan kjøpes fra torsdag. Barna kan låne med hjem. Foreldre kan Vippse 79 kr til nr. 66179 Bislett guttekor om dere ønsker å beholde.

Bislett guttekors korluer blir tilgjengelig fra 21. mars