Bislett guttekor bidrar i den første norske Netflixserien!

Gå ikke glipp av dette minneverdige oppdraget! Info og påmelding.

Viktig i morgen for dere som har meldt dere på Netflix-opptak på Deichman hovedbibliotek: 
2 matpakker. Vannflaske. Hvit skjorte, svarte bukser og pensko (ferdig skiftet, men pensko i sekken – vi skal gå et stykke). Guttekorgenser over den hvite skjorta (vi tar med noen ekstra). Voksne statister i pent tøy (scenen er guttekorets juleavslutning). 
OBS: Sjekk at skjemaet stemmer (særlig dere som meldte dere på først, jeg flyttet på noen kategorier og har visst rotet det litt til tidlig i prosessen). Vi samler guttene fra 11.45 og går fra skolen kl.12. Opptakene begynner 12.30. Øv litt på Deilig er jorden og «et barn er født» på melodi fra Sørkedalen i kveld (legger ut filer). (ikke påkrevd at de yngste kan dette veldig bra). Vanskelig å si akkurat når vi er ferdige, kl16. er anslått, men vi legger ut info på Netflix-artikkelen på hjemmesiden i sanntid. For dere som ikke henter på Deichman: Aks tar ikke i mot oss etterpå, men jeg bor rett ved skolen, (Eugeniesgate 7a, Hjort på ringeklokka) og vi er enten i skolegården eller hos meg. PERMISJON: Dere finner skjema på Bolteløkkas skoles hjemmeside. Last ned skjemaet og fyll ut på maskinen (det er pdf, litt knot, men jeg klikket hardt i feltene og da gikk det an å skrive inn), ikke nødvendig med underskrift. Send som vedlegg til ny epostadresse: postmottak@ude.oslo.kommune.no. :  ) Marius

ReplyForward

Tekst og musikk til Deilig er jorden finner dere på nettet

Denne siden oppdateres når mer info foreligger

Koret er spurt om å bidra på den første norsk-produserte Netflix Original, med premiere på Netflix 1. desember 2019.

Fra Deichmanske bibliotek – hovedbiblioteket, interiør.

Oppdraget:

Innspillingen foregår førstkommende onsdag (27. mars) på Deichman hovedbibliotek og vil ta ca. 4 timer, mulig mindre hvis de finner en god logistikk for opptak.

Opptak er fra kl.12 til slutten av arbeidsdagen, ca kl.16. De vil ha så mange barn og voksne som mulig (det er lov å ta med søsken) og jeg har lovet minst 30 barn, og 15 voksne statister. Jeg håper det er noen voksne som kan ta seg fri fra jobben å bli med, dette blir gøy!

For dere som ønsker det kan vi følge guttene som går på Bolteløkka frem og tilbake. OBS: Aks presiserer at barna da ikke er på AKS. Koret tar vare på barna til alle er hentet enten på Deichmann eller på Bislett etter endt oppdrag.

Jeg har pratet med Ronny-rektor som sa: «Jeg kan jo ikke nekte barna en slik opplevelse!», så barna fra Bolteløkka får fri. Men dere må sende inn søknadsskjema elektronisk. Jeg kan vise dere hvordan.

Scenen vi skal spille i foregår på korets juleavslutning. Vi skal synge et par sanger, vi kommer tilbake til hvilke.

I pausene vil de som ønsker bli med på Folkeverkstedet på Deichman. Der vil vi lære om alt fra 3D-printing til trykking av egne t-skjorter.

Jeg håper det er en del som har mulighet for å ta seg fri fra jobben, og bli med. Det blir en stor opplevelse for barna!

På- og avmelding, her ligger skjemaet

Om serien:

«Hjem til jul» er første norsk-produserte Netflix Original, og skal ha premiere på Netflix allerede 1. desember 2019. Serien er en romantisk julekomedie produsert av The Oslo Company v/Anders Tangen (Vikingane, Magnus, Dag) med Per-Olav Sørensen (Nobel, Kampen om tungtvannet, Halvbroren) og Anna Gutto på regi.

“Home for Christmas» is a dramedy about a woman trying to find a partner before Christmas Eve. Johanne – a 30-year-old nurse – finds herself the only one among her friends and family without a significant other and/or kids. The constant comments from other people about her being single, herself starting to hear her biological clock ticking, and society’s expectations of the perfect Christmas Family, finally get to her. She decides to find a man before Christmas and starts a 24-day hunt for a partner and the meaning of life. The six episodes contain a number of hysterically funny dates and situations from Johanne’s mission, but also show how Johanne learns more about herself and takes control of her own desire, social surroundings, and emotions. The series take place between December 1 and December 24, when she is supposed to arrive with her new boyfriend at her parents’ Christmas Dinner.

Praktisk:

Barna kan hentes på Deichmanske hovedbibliotek etter endt oppdrag, eller følges av oss tilbake til Bolteløkka.

Smør med egen mat. Husk drikke til barna. Vi byr på noe godt å spise etter endt oppdrag.

Antrekk:

Hvit skjorte, svart bukse og pensko.