Turbonegro 30 år! To kvelder på Rockefeller

Hurra for deg som fyller ditt år. Turbonegro markerer 30-årsjubileum med to Rockefeller-konserter. Med Bislett guttekor som spesielt inviterte.

Gjør klar for høstens høydepunkt! Bislett guttekor feirer Turbonegro 30 år med en gjesteopptreden på Rockefeller. Gjør dere klar for en svett, bråkete, fartsfylt og helt rå konsertopplevelse på det som muligens er Oslos beste konsertscene. Hovekoret i Bislett guttekor er invitert til begge konserter.

Lørdag 19. oktober 2019 kl. 20:00 – UTSOLGT

Lørdag 2. november 2019 kl. 20:00 – FÅ BILLETTER!

Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 år leg. 
Turbonegro solgte ut Rockefeller i turbofart – nå er det bare å henge seg på for å sikre seg billett til ekstrakonsert 2. november!

Et av Norges beste live-band ønsker Bislett guttekor til scenen – to ganger!

Live-favoritter

Turbonegro er et av de virkelig store og viktige norske rockebandene. Det var med The Black Trilogy, de tre albumene som kom i perioden 1998–2005, at bandet virkelig definerte seg selv i det formatet vi kjenner i dag, og bandets posisjon som live-favoritter og internasjonalt rockefenomen ble grundig sementert over de følgende årene.

Med et utømmelig repertoar av motsetningsfylte og tilsynelatende uforenelige egenskaper og uttrykk, har Turbonegro gjennom skiftende tider og musikalske landskap hele veien vært både en viktig del av samtiden, og seg selv helt og fullt. Og nå er det altså jubileumsår og ny kjempegod unnskyldning for fest. Konserten på Rockefeller er en del av den årlige Turbojugend-festivalen Oslo Bloodbath.

Blodfan av Bislett guttekor

Det var på OverOslo-festivalen 22. juni 2019 at Bislett guttekor medvirket med Turbonegro for første gang. Festvialkonserten ble så vellykket at rockelegnedene straks ville ha koret tilbake. Slik så det ut når Bislett guttekor og Turbonegro opptrådde foran 6000 publikum på OverOslo på Grefsenkollen.

Turbonegro og Bislett guttekor – Get It On og School’s Out