Praktisk info – filminnspilling 14.01.19

Litt mer utfyldene info om morgendagens filmopptak.

Det er Nordisk film som produserer filmen «Gledelig jul» med manus av Erlend Loe, produsert av John Einar Hagen med blant annet Anne Marit Jacobsen på rollelisten. Gledelig jul er en svart komedie om en familie som samles i julen.

Her skal gutta synge

Guttekoret skal være med i en scene der karakteren Laila løper gjennom et kjøpesenter. Hun løper ned en rulletrapp og forbi et kor som synger. Lyden av Deilig er jorden ruller i bakgrunnen over flere bilder mens hun løper. Tenk på den korscenen i Alene hjemme, bare med Bislett guttekor!

Gutta skal stå i hvit skjorte, penbukse og nisselue (ta med masse nisseluer – alle du har!).

Oppmøte

Dere kan enten levere

  • 08:15 – direkte på Karl Johans gate 39, eller
  • 07:55 – møte Martin Andresen på trikketoppet Bislett

Selve opptaket er fra 08:30 – 10:00, men oppmøtet er altså 08:15. Vi samles utenfor inngangen til Paleet, Karl Johans gate 39. Kjøpesenteret er stengt på dette tidspunktet, men vakten slipper oss inn.

Foreldre følger til Bolteløkka skole etter endt jobb. Husk også skolesekk. Hovedkontakt foreldrevakt er Martin H. Andresen, tlf: 46410807.

Statister trengs

Scenen skal vise et travelt kjøpesenter i julestria. Voksne må gjerne kle seg pent i tilfelle de blir tilbudt rolle som statist.

Sperrefrist

Vi har sperrefrist til slutten av februar med artikler, så vi må begrense ekstern kommunikasjon fram til produksjonen er ferdig. Men noe får vi lov til. Som denne artikkelen med praktisk info.

Øvrig

Det blir litt vann, men ikke mat å få, på grunn av kortvarig jobb. Vi signerer samtykkeskjema på vegne av guttene at filmselskapet får rettighetene til opptaket, og ikke minst lyden. Dette er en forutsetning for jobben.