Hovedkor: korweekend 10.-11. november

 

Det er fult før vi fikk meldt oss på, men det kan være muligheter for å delta uten å overnatte.

Hovedkorets eldste (4. – 7. klasse) inviteres til korweekend på Berg skole i Oslo helgen 10. – 11. november. Det blir overnatting, lørdagskos og filmkveld, og arrangementet avsluttes med en konsert for foreldre, søsken og venner på søndagen. Tema for årets samling er Disney!

Tema for årets korsamling er Disney

PÅ- OG AVMELDING HER!

Alle deltakere får medalje.

Praktisk info

Vi møtes ved Berg skole lørdag kl 10.00. Deretter blir det et program fullt med undervisning av flinke og inspirerende instruktører. Det blir lørdagskos og filmkveld, og arrangementet avsluttes med en konsert for foreldre, søsken og venner på søndagen. Sangerne og ledsagerne sover i klasserom og må ta med egen sovepose og liggeunderlag.

Deltagerne lærer flere sanger av instruktørene, og det er kun disse sangene som framføres på den avsluttende konserten på søndag.

Bislett guttekor må stille med én voksen per 8 sangere. Foreldrene som er med blir satt opp til å hjelpe Ung i Kor Oslo/SørØst med arrangementet, og vil få en egen orientering om arbeidsoppgavene når vi møtes på skolen lørdag formiddag.

Instruktørene syr sammen et utdrag med låter, som skal presenteres på konserten for foreldre, søsken og venner på søndag. Konserten er gratis!

På grunn av plasshensyn har arrangøren Ung i kor satt maksgrense på 250 deltakere på arrangementet.

Sted:

 

Berg Skole, John Colletts allé 106, 0870 Oslo