Hovedkor – Gullbillettlekse uke 36

Hei, siden noen er nye forklarer jeg gullbillettreglene: ALLE klippene må synges 10 ganger (hvis ikke annet er angitt) for å bli til én gullbillett. Det høres mye ut, men klippene er ofte bare på noen sekunder. Det er bedre for læringen at man fordeler over flere dager, enn 10 ganger én dag. Man registrerer øvingen i linken under, og skriver «1». Hvis man bare har rukket å synge alle klippene 5 ganger, kan man skrive «0,5». Man kan selvfølgelig også synge klippene mer enn 10 ganger, rekorden er «14», altså hvert klipp 140 ganger (Sevastianos)!!! Det er lurt å registrere fortløpende.

 

DET ER VIKTIGERE AT DU SYNGER STERKT ENN VAKKERT OG RIKTIG! HVIS DU MUMLER BLIR DET VANSKELIG Å KOMME LYST NOK OG VERKET SKAL SYNGES MED ET STORT PROFESJONELT ORKESTER SOM LAGER MYE LYD. SYNG MED ENERGI!!!

 

Dette klippet er så langt at det holder å synge denne 3 ganger for å regnes med.

Vi kjører på videre med den vanskeligste satsen. Dette er noe av det vanskeligste det er mulig å synge overhodet, det er lyst og fort, så vær grei med deg selv, OG IKKE fortvil om du ikke får det til. Men det er også derfor vi tar dette først. For hvis det er helt umulig, bare lytt, og om noen uker så vil du henge med likevel!

Registrer øving her