Guttekorets Nordmarkatur 24. – 26. mai 2019

Bislett guttekor nyheter!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og drar på overnattingstur i skogen. Turen til Normarkskapellet er et høydepunkt for alle gutter fra 2. klasse og oppover. Meld deg på nå!

Guttekorets markatur 2019 må du ikke gå glipp av. Turen skaper mestringsfølelse, bygger samhold og skaper uforglemmelige minner for de små.

I år har vi også med oss en sangpedagog fra øverste hylle! Live Maartmann er blant annet Det Norske Jentekors foretrukne sangpedagog.

Tid, sted og pris

I år vil vi dele det inn i to for å bedre legge til rette for øvelser, alder osv:

  • Aspirantkoret: Fredag 24. mai – lørdag 25. mai
  • Hovedkoret: Fredag 24. mai – søndag 26. mai

Det koster kr. 350,- per barn for en natt og 450 for to netter.Det blir konsert på Gudstjenesten i Nordmarkskapellet søndag der alle er hjertelige velkomne for så å gå samlet tilbake til Frognerseteren stasjon.

Vi har plass til foreldre også – og håper mange av dere har lyst til å være med. Foreldre som vil være med betaler det samme som barna. Vi har bare hovedbygningen tilgjengelig så om det skulle være veldig høy interesse må vi ta forbehold at vi vil prioritere foreldre til aspirantene i første omgang for fredag kveld (det er lov for voksne for hovedkoret å komme opp lørdagen og bli til søndagen). Det skal nok ordne seg om mange nok tar med liggeunderlag osv.

Avreise fra Fagerborg kirke kl. 16.00.

Vi går til Majorstua T-banestasjon der vi tar banen til Frognerseteren. Derfra går vi og følger turveiene inn til Nordmarkskapellet (6,7 km).

Ved ankomst blir det sangøvelser, mens utegrillen fyres opp til pølser og annet godt. Vi ordner mat og snacks til turen, men det er lov å ta med seg litt godteri til fredagskvelden. Har noen spesielle behov, allergier mm? Fint om dere sier i ved påmelding så vi kan planlegge innkjøp i tide.

Påmelding

Meld på med barnets navn

[ninja_form id=3]

Betaling er bekreftelse av påmelding. Beløpet skal forehåndbetales til korets bankkonto, 1503.70.22540, innen onsdag 22. mai

Hentekonsert

Søndag 26. mai blir det hentekonsert på Gudstjenesten i Nordmarkskapellet kl. 12:00.

Pakking

Alle må ha med sovepose og klær til å være ute og inne. Sjekk gjerne værmelding for marka, men forvent vekslende vær. Det er lurt å ha med innesko eller tykke sokker til å gå inne med. Det er lov å for barna å ha med godteri for 50 kr, pluss brus / drikke.

Alle må pakke i ryggsekk, og ikke tyngre enn at barna enkelt kan bære sin egen sekk ut og inn. Det er seks kilometer å gå fra Frognerseteren T-banestasjon. Alle barn må ha med en ruterbillett til fredagen. Ned på lørdag og søndag regner vi med å ha nok voksne for familiebillett / helg.

Mobilvett

Som i fjor minner vi om at turen er for å være sammen og ikke å se på en skjerm. Så håper alle kan være enige om at både voksne og barn begrenser bruk av telefon og nettbrett til det aller mest nødvendige mens vi er på tur.

Velkommen til kortur!

Guttekorets Nordmarkatur