Guttekorets markatur 1. – 3. juni 2018

Vi gjentar suksessen fra i fjor og drar på overnattingstur i skogen. Turen til Normarkskapellet er et høydepunkt for alle gutter i koret. Meld deg på nå!

Guttekorets markatur 2018 må du ikke gå glipp av. Dette er en tur for hele koret – både aspiranter og hovedkor. Turen skaper mestringsfølelse, bygger samhold og skaper uforglemmelige minner for de små.

Tid, sted og pris

I år vil vi dele det inn i to for å bedre legge til rette for øvelser, alder osv:

  • Aspirantkoret: Fredag 1. juni – lørdag 2. juni
  • Hovedkoret: Fredag 1. juni – søndag 3. juni (det er lov å dra hjem lørdagen om behov)

Det blir konsert på Gudstjenesten i Nordmarkskapellet søndag der alle er hjertelige velkomne for så å gå samlet tilbake til Frognerseteren stasjon. Det koster kr. 350,- per barn for en natt og 450 for to netter.

Vi har plass til foreldre også – og håper mange av dere har lyst til å være med. Foreldre som vil være med betaler det samme som barna. Vi har bare hovedbygningen tilgjengelig så om det skulle være veldig høy interesse må vi ta forbehold at vi vil prioritere foreldre til aspirantene i første omgang for fredag kveld (det er lov for voksne for hovedkoret å komme opp lørdagen og bli til søndagen). Det skal nok ordne seg om mange nok tar med liggeunderlag osv.

Avreise fra Fagerborg kirke kl. 16.00.

Vi går til Majorstua T-banestasjon der vi tar banen til Frognerseteren. Derfra går vi og følger turveiene inn til Nordmarkskapellet (6,7 km).

Ved ankomst blir det sangøvelser, mens utegrillen fyres opp til pølser og annet godt. Vi ordner mat og snacks til turen, men det er lov å ta med seg litt godteri til fredagskvelden. Har noen spesielle behov, allergier mm fint om dere sier i ved påmelding så vi kan planlegge innkjøp i tide.

Påmelding

Betaling er påmelding. Beløpet skal forhåndbetales til korets bankkonto, 1503.70.22540, innen onsdag 30. mai

Mange har meldt interesse for en god stund siden, men vi trenger å registrere alle som skal med i dette Google-arket.

Hentekonsert

Søndag 3. juni blir det hentekonsert på Gudstjenesten i Nordmarkskapellet kl. 12:00.

Pakking

Alle må ha med sovepose og klær til å være ute og inne. Sjekk gjerne værmelding for marka, men forvent vekslende vær. Det er lurt å ha med innesko eller tykke sokker til å gå inne med. Alle må pakke i ryggsekk, og ikke tyngre enn at barna enkelt kan bære sin egen sekk ut og inn. Det er seks kilometer å gå fra Frognerseteren T-banestasjon. Alle barn må ha med en ruterbillett til fredagen. Ned på lørdag og søndag regner vi med å ha nok voksne for familiebillett / helg.

Overnatting

Vi innkvarteres i lagshytta, tvers over tunet, ti meter fra kapellbygningen. Hytta har peisestue med langbord, piano og en krittavle, kjøkken, to soverom i første etasje og seks i andre etasje. Det er vaskerom i hver etasje, og de som leier Lagshytta kan bruke dusjene i kapellet. Lagshytta har 47 sengeplasser.

 

 

Mobilvett

Som i fjor minner vi om at turen er for å være sammen og ikke å se på en skjerm. Så håper alle kan være enige om at både voksne og barn begrenser bruk av telefon og nettbrett til det aller mest nødvendige mens vi er på tur.

Velkommen til kortur!