Aspirantkor – gullbillettlekse uke 9/10

Hei, er det noen i 2. (og 1. hvis dere klarer) som har lyst å lære seg et av versene på «Snakke litt»? (Admiral P, på Spotify). Feel free! Refrenget er i leksa under.

Hør også på «Puppan til pappa» og «Daniel datt i do» på Spotify (Rasmus og verdens beste band) til mamma og pappa ikke orker mer!

Til denne ukes lekse, bruk skjønn: Noe er lett for 2. klasse og noe er vanskelig for 1. Syng helst alt, men hopp over ved behov!

Til nye: Velkommen til Gullbillettlekse! Som betyr: Mas, mas, mas – over hele linja. Husk: Jeg maser, dere setter grenser! (si fra hvis dette ikke går og dere bare ikke ORKER fler smser).

Hvis ikke annet er angitt: 10 gjennomsynginger av hvert klipp gir 1 gullbillett (typisk en uke), 5 gullbilletter (typisk i løpet av 5-6 uker) gir premie (godteri).

Registrer gjerne underveis: Er det feks sunget gjennom 3 ganger hvert klipp på mandag, skriver du 0,3. Og så plusser dere på etterhvert. Registrer i linken nederst på siden.

Hør «Snakke litt» med admiral P på på Spotify! Lær deg er refrenget her (og gjerne et vers på Spotify, men det er ganske vanskelig):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b68XoKpobdKzzDmrJCA_PLHchXqqwgIdCf3SK-YqICk/edit?usp=sharing