7. sep: konsert med No. 4

Ung i kor Oslo har gleden av å invitere Bislett guttekor til workshop og konsert med bandet No. 4.

De skulle gjerne hatt med hele Oslo på konsert, men må sette et tak på 80 barn fra 4.-7. klasse. Arrangementet er gratis og Bislett guttekor er tildelt 24 av disse plassene lørdag 7. september.

Korene får tilsendt låter og må innstudere disse før vi møter No. 4 i september for workshop og konsert. Låtene fremføres på konserten med No. 4 og band. I tillegg får korene lov til å fremføre to valgfrie låter fra sitt eget repertoar.

[ninja_form id=4]

No. 4 er en av de mest populære Oslo-bandene

Arrangementet er i regi av Ung i Kor Oslo og er gratis.

De har imidlertid kun plass til 80 barn pr. konsertdag. Dersom dette antallet skulle endre seg, er det viktig at de får beskjed tidlig – kanskje vi kan gi plass til flere. De ønsker oppdatering etter første korøvelse på høstsemesteret.

Det er krav om en medfølgende voksen per 8. barn, så vi trenger foreløpig fire voksne med til dagen. Arrangementet er på Parkteatret Scene.

Om No. 4

No. 4 er en norsk poptrio startet i 2007. Trioen består av Emilie Stoesen Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek. Deres første utgivelse var låten «Lite og stort» som ble gitt ut i mars 2014. Låten ble spillelistet på NRK P1 og brukt i en reklamekampanje for Widerøe

Toppsporene fra No. 4 på Spotify