Mahlers 3. symfoni lørdag 19. januar.

Bislett guttekor opptrer i Oslo konserthus i en storslagen konsertopplevelse en må få med seg.

Det blir et sammensatt orkester med Kringkastingsorkestret og studenter fra Norges Musikkhøgskole. Miguel Harth-Bedoya er dirigent, Anna Larsson synger alt, Kvindelige Studenters Sangforening, Sølvguttene og naturlig nok Bislett guttekor synger. Hovedkoret deltar. Les mer om arrangementet på Konserthusets sider.

Kosertstart 18:00. Konsertslutt 20:00

Bislett guttekor framfører Mahlers tredje symfoni i Oslo konserthus

Konsertbilletter på Ticketmaster. Medvirkende fra diverse kor får maksimalt to billetter per person. Vi kommer tilbake med passord for billettkjøp. Øvrige priser:

Barn: 155 kr / A-kort: 280 kr / OBOS: 325 kr / Ordinær: 395 kr.

GUSTAV MAHLER: SYMFONI nr. 3

KORK er et orkester som lever og ånder for samarbeid, og denne sesongen lager de to store konserter sammen med studentene på henholdsvis Norges Musikkhøgskole og Barratt-Dues musikkinstitutt.

Da får man en mulighet til å tenke stort, og noe stort større enn Gustav Mahlers 3. symfoni er vel knapt mulig å tenke seg.

Inspirert av folkediktningen samlet i Des Knaben Wunderhorn skriver han et verk i seks satser (1. sats er på over en halvtime) som sprenger alle symfoniske rammer. Han sa selv at det muligens ikke kunne kalles en symfoni, men den kan vel det, om man skal følge Mahlers egen filosofi om at en symfoni skal ”romme en hel verden”. Vi er ikke langt unna her, med damekor, guttekor, orkester og Anna Larsson som solist.

Oslo konserthus

Om du ikke har hatt den ”larger than life”-opplevelsen det er å høre Mahlers 3., vet du hva du gjør 19. januar.

En kommentar om “Mahlers 3. symfoni lørdag 19. januar.

Kommentarer er stengt.