Bislett guttekor + Turbonegro!

Hoedkoret opptrer med selveste Turbonegro på OverOslo-festivalen lørdag 22. juni. Dette blir episk!

Utsolgt!

DESSVERRE er konserten (dagspass lørdag) allerede utsolgt. Men vi vil trenge foreldrehjelp som kan følge ungene bak scenen. Kanskje det er deg? Mulig det blir loddtrekning hvis dette blir et knapphetsgode.

I tillegg vet vi det vil dukke opp billetter til OverOslo på Finn.no fra folk som ikke kan gå på konsert likevel. Sett opp et autosøk med varsling.

Restaurantpakker fortsatt ledig

Grefsenkollen restaurant har gitt oss følgende tilbud på mat og middag (Bregenset antall plasser!):

I andre etasje i Storstua sitter du oppvarmet ved eget bord. Du ser ikke scenen fra bordet, men konsertarenaen er kun 50 meter unna. Pakken inkluderer: Billett, stor sommerbuffet og egen bar.

Pris 2019: 1590,- per person.

Ordinær billettpris for festivalbillett lørdag ville vært 890 kr. Grupper over åtte personer sitter ved eget bord, færre deler langbord. Alle beholder bordet hele kvelden. Man kan bevege seg fritt på festivalområdet på lik linje med andre, og komme tilbake til sitt bord/sine plasser. Barn kan være med så lenge de hele veien er i følge med ansvarlig voksen. NB: det er ikke reserverte tribuneplasser tilgjengelig i dette tilbudet.

Påmelding

OverOslo festival på Grefsenkollen

Om jobben

Koret tok kontakt med Knut Schreiner, pappan til Stellan i koret, med et ønske om å få til et samarbeid med bandet hans Turbonegro. Kanskje vi kunne få lov å bli med på konsert på festivalen OverOslo på Grefsenkollen? Festivalen samler flere tusen mennesker under spesielt flotte rammer i Oslo-sommeren. Både band og festival sa ja! Og det er vi UTROLIG glad for! Vi skal synge på to låter.

Get It On fra Turbonegro er også kjent fra Mesternes mester

Samarbeidet er også utvidet til et spesialnummer med Alice Cooper’s «Schools Out» fra 1970-tallet, som også hadde barnekor på originalen, og som passer i inngangen til skoleferien. For bandets del blir dette en hyllest til en viktig inspirasjonskilde, men også en ironisk kommentar på «gutter som tapere i kunnskapssamfunnet»-debatten.

Både bandets navn og et utpreget rølpete image og sceneshow maner til noen ord om bandet slik at dere har mer informasjon om hva dette oppdraget innebærer:

Om bandet

Turbonegro logo

Turbonegro er et stort og viktig navn i norsk rock og norsk populærmusikk-historie. Det hadde mest kommersiell suksess på 1990- og 2000-tallet, men har fortsatt aktivitet som en legacy act, eller classic rock artist i festivalmarkedet.

Det kan være aspekter ved Turbonegros musikalske, estetiske og tekstlige univers som kan virke litt voldsomt på noen. Det skjønner man. Bandet var i sin tid ganske radikalt, og provokasjon, om enn ironisk, har vært en del av bandets varemerke. Det er viktig å understreke at Turbonegro er et respektert navn på mange nivåer i norsk kultur, og overhodet ikke assosiert med intolerante synspunkter. En av bandets frontfigurer, Thomas Seltzer, er kjent fra debattprogrammet Trygdekontoret i NRK TV, og bandets tidligere vokalist var med i den norske MGP-finalen nylig. En av sangene det ligger an til å samarbeide på, «Get It On«, er også vignetten på det populære tv-showet Mesternes Mester på TV2.

Dette er streite folk som ikke er farlige:-)

Likevel, om noen ikke skulle like Turbonegros estetikk og musikk, så er det helt ok å doppe å bli med! 

For de som vil bli med, kan det nevnes at bandet holder høyt profesjonelt nivå og kvalitetssikrer sine opptredener, selv om det kan framstå som både tøysete og rølpete. 

Flere detaljer kommer senere. Vi tror dette vil være et fargerikt innslag i Guttekorets allerede flotte årskalender med aktiviteter!