Aspirantkor – Gullbillettlekse uke 11

Hei, sen lekse derfor: Hvert klipp 3 ganger i dag (tirsdag) og 3 ganger i morgen gir gullbillettlekse! Mye er likt fra forrige uke, men det er bare bra!

Til denne ukes lekse, bruk skjønn: Noe er lett for 2. klasse og noe er vanskelig for 1. Syng helst alt, men hopp over ved behov!

Hør også på «Puppan til pappa» på Spotify (Rasmus og verdens beste band) til mamma og pappa ikke orker mer!

Til nye: Velkommen til Gullbillettlekse! Som betyr: Mas, mas, mas – over hele linja. Husk: Jeg maser, dere setter grenser! (si fra hvis dette ikke går og dere bare ikke ORKER fler smser).

Hvis ikke annet er angitt: 10 gjennomsynginger av hvert klipp gir 1 gullbillett (typisk en uke), 5 gullbilletter (typisk i løpet av 5-6 uker) gir premie (godteri). Men denne uka er annet angitt, se øverst, det holder med 6 gjennomsynginger for å få gullbillett.

Registrer gjerne underveis: Er det feks sunget gjennom 3 ganger hvert klipp på mandag, skriver du 0,3. Og så plusser dere på etterhvert. Registrer i linken nederst på siden.

Hør «Snakke litt» med admiral P på på Spotify! Lær deg er refrenget her (og gjerne et vers på Spotify, men det er ganske vanskelig):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b68XoKpobdKzzDmrJCA_PLHchXqqwgIdCf3SK-YqICk/edit?usp=sharing