5. des: Bislett Guttekor + Sølvguttene = sant!

Onsdag 5. desember byr Bislett guttekor på en unik konsertopplevelse: vi synger julen inn sammen med Sølvguttene i Universitetets aula. Bli med på dette flotte høydepunktet i førjulstiden.

Sølvguttene og Bislett guttekor

Bislett guttekors hovedkor er gjester på Sølvguttenes konsert i Universitetes aula, Oslos kanskje flotteste konsertlokale. Det er to konserter den dagen og vi deltar i kveldens hovedkonsert, kl. 19:30.

Det er kun hovedkor som deltar. Reportoaret tilpasses allerede innøvd materiale, pluss Halleluja-koret fra Handels Messias og et par julesanger. Vi bidrar kun på deler av konserten.

Du vil få høre hovedkoret samt Sølvguttenes ungdomsgruppen VoiceOver. I tillegg har de med Otto Christian Odland på klaver. Konserten markerer også at det er 100 år siden Sølvguttenes grunnlegger Totto Grythe ble født.
Konsert i Universitetes aula

Julekveld med guttekoret og Sølvguttene i Universitetets Aula er en hyggelig og noe høytidelig konsert med alt fra kjente og kjære julesanger som Glade Jul og Deilig er den himmel blå, men også julesanger fra pop-sjangeren som White Christmas og Julekveldsvisa. Universitetets aula gir en fabelaktig ramme og er en sal med akustikk ut av en annen verden.

Om konserten

Dørene åpner ca. kl. 19.00 – Konsertstart: kl. 19:30
Varighet: 70 minutter inkl. pause

For deltakere – praktisk info:

Oppmøte 17.30 bak Universitetes aula (på baksiden av den bygningen med de romerske søylene mot Tullinløkka er det en dør inn til «kjelleren»). Antrekk: Hvit skjorte, svart bukse og svarte pensko.

Vi skal først øve litt alene, så har vi en «sceneprøve» (hvordan guttene skal stå og gå) og så en liten fellesøvelse før konsert 19.30.

 

Julekonsert i Universitetes Aula

For gjester  – billetter og priser

Vi avventer informasjon om rabatterte billetter til korets foresatte.

Billetter via Ticketco

  • Billetter til UiO-ansatte: 350 kr
  • Ordinær: 400 kr
  • OBS VI FÅR RABATT! Kodeord: totto

Tid og sted:

Onsdag 5. desember 2018, kl. 19:30

Karl Johans gate 47

Om Universitetes Aula

Aulaen er det mest kjente bygget i UiO og kanskje en av Norges vakreste konsertarenaer.  Universitetets aula er UiOs tradisjonsrike arrangements- og konsertsal. Ee rekke av de beste orkestre, kor og andre musikkaktører i landet held konsertar i Aulaen. Lokalet er kjent for sin fremragende akustikk og sine uniker verker av Edvard Munch.